Systém BLUM - co to je a jak funguje?

Odpověď není jednoznačná, i když si lze jen těžko představit moderní, přehlednou kuchyni bez výrobce BLUM. Jedná se o nábytkové kování, rakouskou společnost známou svými inovativními řešeními. Systémy BLUM, co to je? Jsou to především závěsné systémy, zásuvkové systémy, čelní výsuvy, ale také systémy organizace dopravy. Společnost Blum je jednou z nejoblíbenějších firem v polském nábytkářském průmyslu. Díky zásuvkovým systémům a příslušným komponentům můžeme realizovat i ty nejkreativnější nápady na náš nábytek. Systémy BLUM nabízejí moderní řešení otevírání a zavírání horních čel, dvířek a zásuvek. Jedná se také o nejpohodlnější technologický systém na trhu pro montáž, servis a zákaznickou podporu při každodenní práci. Díky kvalitnímu nábytkovému kování je život i těch nejnáročnějších uživatelů v jejich vlastních domovech pohodlnější a funkčnější. Výtahy, závěsy a zásuvky vyráběné systémy BLUM jsou navíc cenově výhodným řešením, které se jistě vyplatí po mnoho let neochvějného používání.

Jak systémy BLUM fungují?

Systémy BLUM od rakouského výrobce představují různé typy zásuvkových systémů, které jsou k dispozici v naší nabídce. Všechny komponenty fungují hladce, plynule a při dobré údržbě nepředstavují žádné problémy. Jedním z návrhů společnosti BLUM je zásuvkový systém METABOX BLUM, který vyniká moderním, estetickým designem a také plnou využitelností zásuvky, což je zajímavé uspořádání a využití kuchyňských systémů BLUM. Tenké boky na vnitřní straně zásuvky zajistí ideální komfort při používání těchto systémů. Systém BLUM TANDEMBOX ANTARO je řešení, které je u našich zákazníků velmi oblíbené. Vyznačuje se obdélníkovým jednoduchým tvarem s plynulým pohybem zásuvek. Výsuvy značky BLUM se zásuvkovými systémy BLUM TIP-ON BLUMOTION mají tento integrovaný systém. Plynulost pohybu výsuvů zajišťuje komfort po celou dobu životnosti nábytku. Systém skvěle funguje s využitím mechanické podpěry TIP-ON a hlavně jeho nastavení nevyžaduje použití nářadí. Vyplatí se systém BLUM?

Tyto systémy mají dobrou pověst a také doživotní záruku od výrobce, která zaručuje vysoký standard kvality a držení kroku s měnící se módou. Ucelená nabídka systémů BLUM představuje ideální moduly pro realizaci nápadů na kvalitní nábytek. Nejmodernější technologie a držení kroku s dobou je jednou z výhod systémů BLUM. Bezproblémová řešení, která nabízejí servis přizpůsobený daným procesům - zvyšují efektivitu a kvalitu práce zákazníků.

Kolik stojí systém BLUM?

Modulární systémy, zásuvkové systémy, závěsy, výtahové systémy a čela nabízené značkou BLUM znamenají vysokou kvalitu použití a doživotní záruku. Podívejte se na náš ceník a zjistěte více.