Jak nasadit retardér na závěs BLUM a jak jej nastavit?

Zásuvkové systémy BLUM jsou odpovědí na nejvyšší nároky zákazníků na design a individualitu. Systémy mají elegantní štíhlé boky, které nám umožňují vytvářet vlastní designy zásuvek, aplikovat loga a učinit naše zásuvkové systémy jedinečnými, například v návrhu LEGARBOX. Množství barev a variant umožňuje netradiční vzhled výrobků. Široká nabídka rakouské společnosti BLUM je zárukou kvality a inovace otevíracích systémů pro kuchyňské skříňky a zásuvky. V naší nabídce naleznete různé zásuvkové systémy a výrobky této společnosti. Jedním z nich je zásuvkový systém METABOX od společnosti BLUM , který se vyznačuje moderním, estetickým designem a také plnou využitelností zásuvky, což je zajímavé uspořádání a využití kuchyňských systémů BLUM. Tenké boky na vnitřní straně zásuvky zajistí ideální komfort při používání těchto systémů. Systém BLUM TANDEMBOX ANTARO je řešení, které je u našich zákazníků velmi oblíbené. Vyznačuje se obdélníkovým jednoduchým tvarem s plynulým pohybem zásuvek. Výsuvy značky BLUM se zásuvkovými systémy BLUM TIP-ON BLUMOTION mají tento integrovaný systém. Plynulost pohybu výsuvů zajišťuje komfort po celou dobu životnosti nábytku. Systém skvěle funguje s využitím mechanické podpěry TIP-ON a hlavně jeho nastavení nevyžaduje použití nářadí.

Jak namontovat pomalý pohybový pojezd na závěs BLUM?

Zásuvkový systém BLUM nabízí mnoho skvělých řešení, jedním z nich je bezesporu brzda BLUMOTION. Ta zajišťuje, že se dvířka nábytku zavírají jemně a tiše bez ohledu na to, jak rychle je chcete zavřít. Důležité je, že u tohoto systému nezáleží ani na hmotnosti dvířek nebo zásuvky. Brzda neboli zpomalovač, jak systém BLUM nazýváme, je ideálním produktem, Instalace zpomalovače BLUM je velmi jednoduchá, intuitivní a, což je důležité, nevyžaduje žádné další nářadí. Stačí jej pouze zatlačit do horní části závěsu.

Jak se nastavuje zpomalovač závěsu BLUM?

Zajištění tichého zavírání a šetrného ovládání našich čel zajišťují panty, které mají námi aplikovaný nastavitelný zpomalovač. Jak je uvedeno výše, instalace tohoto systému je velmi snadná a intuitivní. Jeho nastavení se provádí pomocí vnitřně integrovaného tlačítka "click", které zlepšuje fungování mechanismu.