Návod k montáži a nastavení zásuvek GTV AXIS PRO

Koupelna, kuchyň, obývací pokoj, šatna... všechny tyto místnosti najdou ideální řešení v zásuvkových systémech GTV Axis Pro! Výrobce nás ujišťuje o široké škále možností, jak navrhnout dokonalý interiér s využitím čtyř výšek standardních i vnitřních zásuvkových systémů. Zásuvkové systémy GTV Axis Pro se vyznačují tenkým bočním pláštěm o tloušťce 14 mm, což má za následek atraktivní, jednoduchý a moderní design. Bílé nebo antracitové provedení zásuvkového systému vylepší mnoho každodenních uspořádání. Vysoká nosnost zásuvkových systémů značky GTV, umožňuje jejich použití v širokých zásuvkách. Gtv Axis Pro se bude skvěle hodit také do skříněk typu CARGO pro skladování potravin. Nejnovější mechanismy zvyšují kulturu zásuvkových systémů

Sestava GTV AXIS PRO

Oproti předchozím systémům této značky se montážní systémy AXIS PRO vyznačují odlišným systémem výsuvů. Díky rovné ploše bez víka je design zásuvky přehledný a elegantní. Společnost zachovala rozměry, které byly použity u předchozích modelů AXIS - formáty jsou rozloženy stejně jako dříve. Zásuvkový systém AXIS PRO je snadněji sestavitelný počínaje největší zásuvkou. Výrobcem přiložený montážní návod GTV AXIS PRO vám dává možnost sestavit si příslušné komponenty sami. Dno zásuvky a zadní deska musí být použity opatrně a musí být správně nasazeny na výsuvný systém. Oproti zásuvkovému systému GTV MODERN BOX, kde se upevňovací systémy připínaly, je v systému AXIS musíme nasunout. Otevřeme-li balení výrobce GTV, obdržíme dvě vysoké bočnice, dvě nízké bočnice, sáček se šrouby a hmoždinkami a také výsuvy, které znají uživatelé předchozích modelů. GTV AXIS PRO a návod nás vybízí k přípravě všech komponent a jejich sladění se systémem zásuvek. Po sestavení dna nemůžeme vysunout zadní část, stejně jako jsme ji nemohli zasunout, proto je důležité sestavit zadní část zásuvky před sestavením dna. Zásuvkové systémy GTV AXIS PRO nám nezmenšují užitnou plochu zásuvky, a to je u malých zásuvek nesmírně důležité.

Shrnuto: zásuvkové systémy GTV AXIS PRO jsou dobrým řešením pro kutily, kteří mají rádi pohodlí při používání a snadnou montáž a změnu designu nábytku. Barevné provedení je elegantním vyjádřením nového systému GTV AXIS PRO!